Exposició:
del 12 al 28 de 
juny de 2008
Sala d'exposicions
del COAC

Plaça Nova, 5
08002 Barcelona
 

Conferències:
19 de juny,  19.30 h
: Bet Cantallops / Pere Ortega / Fernando Ansorena Saeta estudi (per confirmar); Fermín Vázquez (b720 Arquitectura, S.L.); Batlle i Roig Arquitectes, C.B.; Martínez Lapeña - Torres Arquitectos, S.L. (per confirmar)

26 de juny,  19.30 h: Carles Puig; Ricard Mercadé / Aurora Fernández Arquitectes, S.L.; Trias de Bes Arquitectura, S.L.; EDUARD GASCÓN i JORDI ROIG, TAC ARQUITECTES amb XAVIER FERRÉ

Producció: 
Cambra de Comerç de Barcelona

Organització, comissariat i disseny:
Àrea d'Activitats Culturals de la Demarcació de Barcelona del COAC


La Cambra de Comerç de Barcelona, amb la col·laboració del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, va convocar el mes de juliol de 2007 el concurs per seleccionar l'equip d’arquitectes encarregat de projectar la construcció de la nova seu d’oficines i serveis de la institució a la unitat d'actuació U.A 13, contigua al sector 22@.

Ha estat un concurs restringit d’idees a dues voltes amb intervenció de jurat i obert a arquitectes espanyols i estrangers. Entre les 86 candidatures rebudes, i després de seleccionar-ne 8 per la segona fase, el passat 29 de maig es va fer pública la decisió del jurat, que per unanimitat ha proclamat guanyadora la proposta d'Eduard Gascón i Jordi Roig, TAC ARQUITECTES, amb Xavier Ferrés.

Les 8 propostes seleccionades són motiu de revisió a l'exposició "El nou edifici de la Cambra de Comerç de Barcelona".


Col·labora